Országos keret

Visszavonult Veizer Roland

Az NB II-ben a Nyíregyháza Spartacus – Szeged-Csanád Grosics Akadémia nem csak a szezon utolsó meccse volt a két csapat számára, hanem kollégánk, Veizer Roland búcsúmérkőzése is egyben.

Visszavonult Veizer Roland
Fotó: Nyíregyháza Spartacus

Roland 2005-ben került az országos keretbe, 2007-2013 között NB I-es játékvezetőként 75 mérkőzésen fújhatta a sípot a legmagasabb osztályban. 2014-től az NB II-ben szerepelt. 2006. és 2022. között összesen 161 NB II-es mérkőzést vezethetett. A legelső mérkőzése a Jászapáti VSE – Orosháza összecsapás volt. Május 22-én a Nyíregyháza-Szeged összecsapása jelentette számára a befejező mérkőzést.

Utolsó NB II-es mérkőzésén Horváth Róbert és Kövér Tamás segítette őt asszisztensként, Nagy Norbert pedig tartalék játékvezetőként. A balmazújvárosi stadionban a mérkőzés előtt, a játéktéren köszöntötte a két résztvevő csapat mellett, korábbi elnökünk Divinyi Béla, valamint Szabó Imre és Takács István is.

Gratulálunk Rolandnak a hosszú és sikeres játékvezetői pályafutásához, egyúttal sok sikert kívánunk neki a jövőben a civil életben.

Nem vagy még játékvezető, de kipróbálnád? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close