Megyei keret

Több mint 70 év játékvezetői tapasztalat a Megye Kupa döntőjében

Május 25-én került megrendezésre a Megye kupa döntője és a bronzmérkőzés.

A négy csapatból a döntő résztvevői mindenképpen a Magyar Kupa 2022/2023-as kiírásának országos főtábláján folytatják, míg a bronzmérkőzés győztese csatlakozhatott hozzájuk. A Megye Kupa első három helyének sorsán kívül tehát a főtábla is a tét volt.

Mind a két mérkőzésen igazán rutinos kollégáink működtek közre. A kupadöntőn a már Megye I-es bajnok Balmazújvárosi FC csapott össze a Megye I-es ezüstérmes Monostorpályi SE csapatával. A mérkőzés rangjának megfelelően három veretes Megye I-es és magasabb osztály tapasztalataival rendelkező kollégánk működött közre. A mérkőzést Tatár Imre vezette, aki 1999 óta fújja a sípot. Az 1-es asszisztensi pozícióban az 1994-ben vizsgázott Puskás Zoltán volt, míg a 2-es asszisztens Muszka Zoltán volt, aki idén már 22. évét kezdi meg játékvezetőként. 

Több mint 70 év játékvezetői tapasztalat a Megye Kupa döntőjében
A Megye Kupa 2022-es döntőjének játékvezetői csapata és ellenőre.

A Megye Kupa döntőjének játékvezetői csapata összesen 73 évnyi játékvezetéssel menedzselte az összecsapást, amelyen a pályaválasztó, Balmazújvárosi FC győzött 2-1-es összesítéssel. A mérkőzés játékvezető ellenőre Török Zoltán volt.

A másik mérkőzésen, a LÉTAVÉRTES SC `97 – SÁRRÉTUDVARI KSE összecsapáson is évtizedes játékvezetői tapasztalat biztosította a két csapat számára az egyenlő feltételeket. A mérkőzést az NB I-es futsaltól pár napja búcsúzott Takács István vezette. Ő Puskás Zolival együtt 1994 óta, tehát immáron 28 éve fújja a sípot. Az 1-es asszisztensi pozícióban Szűcs László (18 év játékvezetői múlttal), 2-esként pedig Hajdú Imre (26 éves játékvezetői tapasztalattal) segítette.

A Megye Kupa bronzmérkőzésének játékvezetői csapata 72 évnyi tapasztalattal futhatott ki a gyepre. A két labdarúgó egyesület összecsapásából a Megye II-es LÉTAVÉRTES SC `97 jött ki győztesként 2-0-s végeredménnyel, ezzel harmadik Hajdú-Bihar megyei csapatként jutott fel a Magyar Kupa főtáblájára. Erre a mérkőzésre Bendik Gábor érkezett játékvezető ellenőrként.

Sok sikert kívánunk a megyei csapatoknak a Magyar Kupában.

Nem vagy még játékvezető, de kipróbálnád? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close