Megyei keret

Ütős újévi kihívás: legyél játékvezető! Indul a 2024. januári tanfolyam

Hajdú-Bihar vármegyében is indul a játékvezetői tanfolyam, amelyre már lehet jelentkezni. 

Legyél te a következő nagy játékvezető!

Az MLSZ Hajdú-Bihar vármegyei Labdarúgó Játékvezetői Bizottsága 2024. január 19-én labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Debrecenben. A tanfolyam elvégzését követően a vármegyei bajnokságban kezdhetik meg a munkát, azonban talán a jövőbeli NB I-es, akár FIFA játékvezetők is kikerülhetnek a vizsgázók közül, ehhez persze a labdarúgás szeretete és a kemény munka alapfeltétel.

A 45 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon lehet jelentkezni.

Ütős újévi kihívás: legyél játékvezető! Indul a 2024. januári tanfolyam

A részvételhez betöltött 14 éves életkor, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás szükséges. Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

A tanfolyam befejezéseként a hallgatók záróvizsgát tesznek és Alapfokú játékvezetői képesítést szereznek a sikeres teljesítés esetén. Már áprilisban lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett labdarúgó mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető asszisztensként.

Magas játékvezetői díjazások 

Az MLSZ a korábbiakban komoly játékvezetői díjemelést hajtott végre. Ezáltal egy hétvégén, már 3-4 mérkőzéssel is komoly mellékjövedelmet lehet szerezni, vagy kiválthat egy diákmunkát. A 25 éven aluliak számára elérhető az SZJA mentesség. Ráadásul az MLSZ a mérkőzések helyszínére történő utazáshoz is költségtérítést biztosít.

Világszerte és Magyarországon is sok játékvezető hiányzik a rendszerből. A cél az aktív játékvezetői létszám növelése, hogy az összes mérkőzésre teljes játékvezetői hármasok álljanak rendelkezésre, ezért a frissen levizsgázó új játékvezetők azonnal be tudnak csatlakozni a vármegyei vérkeringésbe.

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődők jelentkezését. A betöltött 14 éves kor felett az urak mellett ugyanúgy várjuk a hölgyek részvételét is a képzésünkön.

Jelentkezés: jatekvezetoleszek.hu A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a toborzas@hbjb.hu email címen.

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Close