Megyei keret

Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul

Ismét labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít a Hajdú-Bihar megyei Labdarúgó Játékvezetői Bizottság.

Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul

Rád vár a szentély, a futballvár!

Egy igazán különleges tudást szerezhetnek meg 2022. tavaszán a jelentkezők, hiszen a játékvezetői tanfolyamon nem csak a labdarúgás szabályait ismerhetik és tanulhatják meg a hallgatók, hanem azt is, hogy azt miképpen kell a pályán alkalmazni két csapat között, játékvezetőként.

A 2022. február 14-én induló alapfokú játékvezetői tanfolyam elméleti képzése online környezetben, távoktatásban zajlik, így lehetőség lesz otthonról, kényelmesen becsatlakozni az órákra. A 65 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon van lehetőség jelentkezni.

A részvétel feltételei között szerepel a betöltött 14 éves életkor, az erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás beszerzése, valamint a tanfolyam díjának befizetése. Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

Építs karriert, légy te is játékvezető!

Az összesen 65 órás tanfolyam végén a hallgatók záróvizsgát tehetnek, ezt követően pedig Labdarúgó játékvezető képesítést szereznek, amivel lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett futball mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető asszisztensként.

Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődő hölgyeket és urakat tanfolyamra.

A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a toborzas@hbjb.hu email címen.

A jelentkezéshez kattints ide! 

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close