Megyei keret

Játékvezetői tanfolyam indul szeptemberben

Hosszú évek után ismételten ősszel indul labdarúgó játékvezető tanfolyam Debrecenben.

Legyél te a következő nagy játékvezető!

Az MLSZ Hajdú-Bihar megyei Labdarúgó Játékvezetői Bizottsága 2022. szeptember 19-én labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Debrecenben. A jelentkezők közül talán a jövőbeli NB I-es, vagy akár FIFA játékvezetők is kikerülhetnek, ehhez persze a labdarúgás szeretete és a kemény munka alapfeltétel.

Játékvezetői tanfolyam indul

A 65 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon van lehetőség jelentkezni.

A részvételhez betöltött 14 éves életkor, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás szükséges. Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

A tanfolyam befejezéseként a hallgatók záróvizsgát tehetnek és Alapfokú játékvezetői diplomát kapnak a sikeres teljesítés esetén. Ezzel lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett futball mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető asszisztensként.

Jelentősen megemelt játékvezetői díjazások 

Az MLSZ a 2022/23-as bajnoki idénytől komoly játékvezetői díjemelést hajtott végre. Egy Megyei I-es felnőtt mérkőzés díja bruttó 28 ezer forintra, egy Megyei II-es találkozó levezetése 22 ezer forintra emelkedett. Az utánpótlás bajnokságok díjazása is nagymértékben növekedett. Ezáltal egy hétvégén, már 3-4 mérkőzéssel is komoly mellékjövedelmet lehet szerezni. Ráadásul az MLSZ a mérkőzések helyszínére történő utazáshoz is költségtérítést biztosít.

Felkészültek a játékvezetőink az őszre
Hajdú-Bihar megye játékvezetői a 2022-es edzőtáborban

A cél az aktív játékvezetői létszám növelése, hogy az összes mérkőzésre teljes játékvezetői hármasok álljanak rendelkezésre, ezért a frissen levizsgázó új játékvezetők azonnal be tudnak csatlakozni a megyei vérkeringésbe.

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődők jelentkezését. A betöltött 14 éves kor felett az urak mellett ugyanúgy várjuk a hölgyek részvételét is a képzésünkön.

A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a toborzas@hbjb.hu email címen.

Jelentkezz most a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Close