Megyei keret

Az elméleti képzés volt fókuszban

November első péntekjén, az ősz második talent összejövetelére került sor megyénkben. Ezúttal szokatlan helyszínen, UEFA-klipek elemzése volt a nap témája.

Az elméleti képzés volt fókuszban

Előzetesen a Hajdúszoboszlói SE főépületében lett volna megtartva az idei ősz második talent összejövetele, ám az utolsó pillanatban módosítani kellett a helyszínt. Hajdúszoboszló maradt, ám a sportegyesület öltözőépülete helyett, a darts-teremben tartották meg a továbbképzést.

A fiatal játékvezetők az UEFA klipek közül, három témakörben elemeztek ki egyénileg és közösen eseteket. A szabálytalanságok, a nyilvánvaló gólhelyzetek vagy ígéretes támadások és a kezezés eseteiben mélyedtek el a résztvevők.

Egy-egy klip megtekintése után, azonnali választ kellett adni egy Google-űrlap segítségével, majd közösen kielemezték a látottakat. A témákban Nyilas Csaba, Tőkés Róbert és Horváth Róbert adott tanácsokat a helyes döntés meghozatalához.

A tanultakról azonnal számot is adhattak a fiatalok, mert a nap zárásaként egy videótesztet is kitöltöttek szintén online-rendszerben.

Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak ezúttal is a résztvevők. Folytatás a megyei meccsek elemzésével, december első péntekjén.

Nem vagy még játékvezető, de kipróbálnád? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Close