Megyei keretOrszágos keret

Meglepetés volt még számukra is

Az idei tornán Csongrád megye megismételte a 2006-ban egyszer már elért negyedik helyét. De már a továbbjutás is csúcs volt tőlük, tudtuk meg Kormányos Gábortól, a csongrádiak csapatkapitányától.

Meglepetés volt még számukra is

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Csongrád megye volt a torna meglepetés csapata. Talán senki sem várta a legjobb négy közé az együttest. Házon belül mi volt az elvárás?

A csoportbeosztást látva a mienk volt az úgynevezett “halálcsoport”. A BLSZ és a Bács-Kiskun megye kiemelkedett belőle, a Békés és a Veszprém megye körülbelül velünk azonos játékerőt képviselt első olvasatra. Tehát, az előzetes várakozás a csapat részére a csoporton belül a harmadik hely megszerzése volt.

A csoportot végül veretlenül nyertétek. Meglepő volt az eredmény?

Természetesen óriási meglepetés volt számunkra is, hogy száz százalékos teljesítménnyel végeztünk a csoport élén,de nagyon örültünk neki. A nyolcba kerüléssel már túl is szárnyaltuk az előre kitűzött célokat.

Meglepetés volt még számukra is

Átértékelődött a csoport elsőséggel az elvárás? Megnőtt-e az étvágy?

Nem értékelődött át a csoportgyőzelem után a csapattal szemben az elvárás, de ha már bekerültünk a nyolcba, úgy szerettünk volna minél előrébb végezni.

Somogy legyőzésével máris az elődöntőben voltatok. Mi történt az addig magabiztos csapattal Borsod ellen?

A döntőbe kerülésért lejátszott mérkőzésen Borsod ellen egy szerencsétlen szabadrúgás góllal maradtunk alul, ami igen megviselte a fiatal csapatunkat.

Meglepetés volt még számukra is

A csalódott csapatok csatája gólzáporos meccset hozott és Csongrád került ki belőle rosszabbul. Csalódás vagy siker a negyedik hely?

Sajnos a bronzmérkőzésből mi jöttünk ki rosszabbul, ami akkor abban a pillanatban csalódásként éltünk meg, de összességében maximálisan elégedettek vagyunk a negyedik hellyel.

Meglepetés volt még számukra is

Mi volt a legjobb helyezése a csapatnak eddig?

A csapat egyszer már megszerezte a negyedik helyet 2006-ban, Dunaújvárosban az első Sípmester Fesztiválon. Sajnos, azóta még a nyolc környékére sem sikerült eljutnunk, ezért is óriási siker a mostani negyedik helyezés.

A torna legjobb mezőnyjátékosát ti adtátok. Hazafelé sokba került ez Csamangó Tamásnak?

A csapat vezetése úgy döntött, hogy haza felé meghívja a társaságot egy vacsorára, amit a játékosok elfogadtak. A vacsora elfogyasztása mellé az italt a torna legjobb játékosa Csamangó Tamás állta.

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close