Megyei keret

A BST program segíti új játékvezetőink beilleszkedését

Május végén hatan tettek sikeres alapfokú játékvezetői vizsgát megyénkben, ők most bekapcsolódtak a BST programba.

A frissen vizsgázottak Beilleszkedésének, ehhez történő Segítségadásnak és a szakmai, emberi Támogatásnak a feladatait jelenti a BST program. Minden újonnan levizsgázott kolléga kapott egy úgynevezett Contact Managert, egy olyan már működő játékvezetőt, aki segíti a beilleszkedését a játékvezetői közösségünkbe.

Hatan tettek sikeres vizsgát
Hatan tettek sikeres vizsgát május végén

Három kolléga, Czinege Tamás, Karsai Bálint és Molnár László Máté segíti a 2022/2023-as bajnoki szezonban Contact Managerként a frissen vizsgázott játékvezetőinket. Az ő feladatuk a segítségnyújtás, hiszen a most vizsgázottak egy számukra idegen közösségbe kerülnek be, ahol még ismerkednek a belső működésünkkel, a rendszerrel. Ezekben az idegen környezetben tett első lépésekben segít a három Contact Manager, a cél a zökkenőmentes beilleszkedés és a fiatal játékvezetők megtartása.

Az első mérkőzésük előtt a frissen vizsgázottak máris ismerkedhetnek majd a közösségünkkel a nyári edzőtáborunkban, ahol a szakmai oktatások és tesztek mellett számos közösségi aktivitást tervezünk. A BST program következő összetartását az őszi szezon közepén tartjuk meg, ahol megvitatjuk majd az új játékvezetőink első mérkőzés tapasztalatait, élményeit.

A tanfolyamon levizsgázottak létszáma elmarad a várakozásoktól, hiszen szeretnénk növelni a Hajdú-Bihar megyei játékvezetők számát. Emiatt várhatóan 2022. szeptemberében indul a következő játékvezetői tanfolyamunk, amelyre már lehet jelentkezni. Az érdeklődők a jatekvezetoleszek.hu weboldalon tudják leadni jelentkezésüket a tanfolyamra.

Emelkednek a játékvezetői díjazások

Nem vagy még játékvezető, de kipróbálnád? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close