Megyei keretOrszágos keret

Rajtra készen!

Lassan teljes kapacitással beindul a vármegyei labdarúgó élet, így aztán nem meglepetés, ha a játékvezetők is felkészültek a bajnoki rajtra. Persze nemcsak megyei, hanem országos szinten is túl vannak kollégáink a felkészülésen.

A téli edzőtáborok és felkészülések sorát az NB I-II-es táborral kezdték meg a játékvezetők. Itt a pályán működő kollégák közül egyedül az NB II-es asszisztensi kerethez tartozó Tőkés Róbert végzett teljes értékű munkát. Nagy Norbert továbbra is sérült (szorítunk neki innen is a teljes felépülésért), míg Horváth Róbert betegség miatt maradt távol a felkészítő tábortól. Nyilas Csaba az NB II-es ellenőri keret tagjaként, szintén itt kapta meg a tavaszi idényre az útravalót.

Időrendben következett az országos futsal keret. Itt letesztelt február közepén négy kollégánk – Forgács Krisztián, Szabó Péter, Szűcs László, Szabó F. Szilárd – az NB I-es, míg hárman – Juhász Dániel, Vilmányi Simon, Varga György – az NB II-es szinten. A sikeres tábor után ők is várhatják a tavaszi küzdelmek sorát. Némethi Attila továbbra is az ellenőri keret tagja.

Ezzel egy időben zajlott a megyei mérkőzéseken működő ellenőrök felkészítése. Némethi Attila kivételével – ő egy későbbi időpontban pótolta a követelményeket – mindannyian jól vizsgáztak, így működésüknek akadálya nincs.

Az NB III-as táborban Tóth Tamás, Kovács Zoltán, Szabó F. Szilárd és Vilmányi Simon is teljesítette a követelményeket. Itt tesztelt le Horváth Róbert is. Továbbá ebben a táborban vett részt Veizer Roland ellenőrünk is, akinek a tábor végén nagy örömben volt része. A továbbiakban ugyanis NB II-es ellenőrként folytathatja pályafutását.

Február 24-én pedig, eljött a vármegyei keret napja. Ekkor tartották meg részükre a fizikai és elméleti felmérőt, továbbá oktatási anyagokkal a szakmai felkészülést is segítette a játékvezetői bizottságunk ezen a napon.

Akik nem teljesítették még a tavaszi működéshez kellő követelményeket, azoknak március 15-én lesz a pótteszt.

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close