Megyei keret

Válogatott mérkőzésen debütálhatott Dobos Kitti

Fiatal hölgy játékvezető kollégánk a szezon elején egy válogatott felkészülési mérkőzésen vehetett részt asszisztensként.

Nem sok játékvezetőnek adatik meg, hogy válogatott mérkőzésen működjön, Dobos Kitti kollégánk már ebbe a szűk táborba tartozik. A fiatal játékvezető február végén a Magyarország-Horvátország U17-es női felkészülési mérkőzésre kapott küldést játékvezetői asszisztensként.

Válogatott mérkőzésen debütálhatott Dobos Kitti
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Kitti elmondása szerint már az út is rendkívül izgalmas volt a mérkőzésre, hiszen azt Zalában rendezték, Nova településén a Léránt Lajos Sportcentrumban. Az oda-vissza közel 1000 kilométeres távolságot szó szerint le kellett küzdenie Kittinek, mert a mérkőzés előtt Budapesten defektet kapott az autójának egyik gumiabroncsa. Szerencsére ez sem akadályozhatta és időben meg tudott érkezni.

A női utánpótlás mérkőzésen két tapasztalt, NB I-es kollégával működhetett együtt, Dr. Hegyi Eszter vezette a mérkőzést és a másik asszisztens Jakab Bianka volt.  

Úgy érzem, hogy nagyon jól sikerült együttműködni a kollégákkal, ezt a meccs utáni megbeszélésen ők is megerősítették. Rengeteg pozitív és motiváló dolgot mondtak, ezek a tanácsok még hasznosak lesznek a jövőben. Óriási lehetőséget kaptam, amiért nagyon hálás vagyok, de ez még csak az út eleje, még sok minden vár rám. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatok is segítik a fejlődésemet, hiszen minden mérkőzés után ilyen boldogan szeretném elhagyni a játékteret. – mondta Kitti a mérkőzést követően.

Gratulálunk Dobos Kittinek a válogatott mérkőzésen való debütáláshoz és kívánjuk, hogy legyen lehetősége még hasonló szinten működni. Ugyan ezt kívánjuk minden (leendő) kollégánknak, hogy jussanak minél magasabbra a labdarúgó játékvezetés világában és tapasztaljanak meg minél többet, miközben jól is érzik magukat.

Kitti útjára lépnél? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close