Megyei keret

Szabó Imre: 70!

Megyei ellenőrünk, játékvezetőink küldője Szabó Imre, jeles napra ébredt november tizennyolcadikán. Ezen a napon töltötte be ugyanis hetvenedik életévét. Három nappal korábban, ennek kapcsán, egy meglepetésben is részesült.

Szabó Imre: 70!

November tizenötödikén elnökségi ülést tartott az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága. Az év vége közeledtével, a szokásos teendőket beszélte meg az elnökség. A tanfolyam indításával esedékes dolgok mellett, a bállal kapcsolatos teendők és a díjazottak kiválasztása, a decemberi szabolcsi és a januári országos torna, valamint a szakreferensi értékezlet is téma volt a megbeszélésen.

Az elnökségi ülés a vége felé közeledett már, amikor a Csapókerti Közösségi Házban megtartott eseményre váratlan vendég, Divinyi Béla toppant be. A beavatottak tudták, hogy miért is érkezett oda a megyei játékvezetőket közel harminc évig vezető korábbi elnökünk, de Szabó Imre nem is sejtett még semmit a pár perccel későbbi ünneplésről.

Szabó Imre: 70!

Ugyanis, amikor az elnökségi véget ért, a jelenlévők nem hazafelé, hanem egy szomszédos helyiségbe vették az irányt, ahol egy vacsorával, valamint a szülinap alkalmából szerény ajándékkal és tortával is várták a láthatóan meglepett Imre bácsit.

Isten éltesse, ezúton is Imre bácsit!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close