Megyei keret

Feltörekvő fiatalokat teszteltek

Az őszi idényben folyamatosan tesztelték a talent és előkészítő csoport tagjait Hajdú-Biharban. Videóteszt sorozatokat kaptak hat alkalommal a játékvezetők, amelyet határidőre kellett visszaküldeni a szerintük helyesnek vélt válasszal.

Feltörekvő fiatalokat teszteltek

A videótesztek során, az UEFA által szerkesztett klipeket használták fel. A nyilvánvaló gólhelyzetektől kezdve, az illegális karhasználaton át, az előnyszabály helyes alkalmazásáról kaphattak valós tudást az ifjabb generáció tagjai.

A videózás mellett, az edzéseiket is monitorozták az idényben. Edzésnaplót kellett vezetniük, ezzel kaptak képet a vezetők arról, hogyan is készülnek a fiatalok a hétvégi kihívásokra hétről, hétre.

November közepén aztán egy talent napot szerveztek részükre. Helyszínül a Hajdúszoboszlói SE műfüves pályája, valamint klubhelyisége szolgált. Előbbin a yo-yo tesztet kellett teljesíteni, utóbbiban egy húsz klipből álló videóteszttel adtak számot elméleti felkészültségükből. A tesztek után volt aki elégedett lehetett, s volt, aki láthatta, hogy miben is kell fejlődnie a közeljövőben.

Feltörekvő fiatalokat teszteltek

A videós tesztet követően, visszacsatolást kaptak a fiatal sípmesterek az edzésmunkájukról. Tanácsokkal látták el őket, hogy hogyan is kellene felépíteni egy heti munkájukat, mi lehet a fejlődés útja ezen a téren is.

Az év ezzel még nem ért véget, mert decemberben egy szezonértékelővel vonulhatnak téli szünetre játékvezetőink.

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Close