Megyei keret

Sikeres futsal játékvezetői vizsgán vagyunk túl

Hosszú idő után rendezhettünk ismételten az ősz során futsal játékvezetői tanfolyamot, amelyen sikeres vizsgát tehettek kollégáink.

Sikeres futsal játékvezetői vizsgán vagyunk túl
Elméleti teszten is helytálltak a játékvezetők

Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye közösen szervezett 2023. őszén futsal játékvezetői tanfolyamot, amelyre a két vármegye nagypályás játékvezetői jelentkezhettek. A december 14-én tartott sikeres vizsgát követően az újdonsült futsal játékvezetők már nem csak a füves nagypályákon, hanem a termekben, futsal mérkőzéseken is részt vehetnek, csatlakozva azon futsal játékvezetői kollégáinkhoz, akik december elején vettek részt frissítőkurzuson.

Sikeres futsal játékvezetői vizsgán vagyunk túl
A vizsgabizottság

A záróvizsga bizottságának elnöke Kujbus László volt, illetve vele érkezett még Takács Ákos NB I-es futsal játékvezető Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből. A helyi erőket a biztosságban Takács István, futsal instruktor, Szűcs László, Forgács Krisztián és Szabó Péter NB I-es futsal játékvezetők képviselték.

Sikeres futsal játékvezetői vizsgán vagyunk túl
A friss futsal játékvezetői vizsgát tett Hajdú-Bihar vármegyei kollégák

Hajdú-Bihar vármegyéből 13-an tettek sikeres vizsgát, akik 2024. elején bekapcsolódhatnak a vármegyei futsal bajnokságokba játékvezetőként, nekik sok sikert kívánunk a pályafutásuk új szakaszához.

Ezt követően 2024. januárjában várjuk azokat, akik a nagypályás játékvezetéssel ismerkednének, indul ugyanis az alapfokú játékvezetői tanfolyam, amelyre már lehet jelentkezni!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Close