Megyei keret

Megye III-as mérkőzés a Nagyerdei Stadionban

Az elmúlt években többször volt lehetősége megyei kollégáinknak a Nagyerdei Stadionban közreműködni mérkőzésen, most újból egy ilyen meccs következik.

A megyei III. osztály rangadóját, a Légy Erős Sportegyesület – Biharkeresztesi VSE mérkőzést május 22-én rendhagyó módon nem a hazai csapat pallagi műfüves játékterén rendezik meg, hanem Debrecenben a Nagyerdei Stadionban.

Nagyerdei Stadion
Impozáns környezetben működhetnek kollégáink

Az NB II-es bajnokság múlt heti befejezésekor még a DVSC bajnokavatása volt a program, május 22-én szombaton már egy megye III-as rangadót tartanak a Stadionban, amely egyben bajnokavató is.

A megyei III. osztály déli csoportjának 21. fordulójában a Légy Erős Sportegyesület (Bestrong SC) matematikailag már bebiztosította a feljutást érő első helyezését, így bajnokavatást is tartanak a mérkőzésen. Ennek ellenére a második helyen álló Biharkeresztesi VSE csapatával valószínűleg egy jó, rangadóhoz illő mérkőzést játszhatnak.

A mérkőzésen megyei kollégáink működnek közre. A meccset Tóth Szabolcs vezeti, a kispadok felől Horváth János, a másik oldalon pedig Kovács Ádám lesz a segítője.

A mérkőzés szombaton 17:00-kor kezdődik, a belépés díjmentes, azonban az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően 18 év felett védettségi igazolvánnyal látogatható az esemény, 18 éven aluliak pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel léphetnek be a Nagyerdei Stadionba.

Szeretnél egyszer te is pályára lépni a Nagyerdei Stadionban? Akkor jelentkezz most a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close