Megyei keret

A gyorsaság és a pontosság volt a követelmény

Gyakorlati foglakozással vette kezdetét az őszi képzések sora, a talent és előkészítő csoportba tartozó játékvezetőinknél. Ezúttal egy kombinált feladatot kellett teljesíteni, amely során a fizikai és elméleti felkészültségükről is számot adhattak a fiatal sípmesterek a szeptember végi összejövetelen.

A gyorsaság és a pontosság volt a követelmény

Az őszi idény gyakorlati foglalkozására, ezúttal is Hajdúszoboszlón került sor. A talent-mentor programba tartozó játékvezetők az SDS-teszt egy szakaszát kellett teljesítsék, míg az asszisztensek az Ariet-teszttel ismerkedhettek. Közös volt azonban a gyakorlatoknál, hogy egy-egy kijelölt szakasz végén, egy videóelemzést is meg kellett ejtsenek. Számított az idő, és persze fontos volt a döntés gyorsasága és pontossága is. Mindezek mellett, a futások egyénileg rögzítésre kerültek, így a mozgással kapcsolatosan is kapnak tanácsokat a fiatalok.

A gyorsaság és a pontosság volt a követelmény

A tesztfutás után, a reakcióidőre volt egy gyakorlat, amely során a pillanat törtrésze alatt kellett helyesen dönteni a futás irányát illetően. Ezeket a gyakorlatokat is rögzítették, a későbbi elemezhetőség kedvéért.

Folytatás október végén, amikor is már tantermi körülmények között elemeznek majd mérkőzésjeleneteket a keret tagjai.

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close