Megyei keret

Interjú Veizer Rolanddal, csapatunk kapusával, Nb II-es kerettagú játékvezetőnkkel

Mondhatni oszlopos tagja vagy az együttesnek. Érezhető, hogy számít rád a csapat.

Milyen érzésekkel tölt el, hogy te vagy az elsőszámú kapusa a csapatnak?
Azt gondolom, hogy a bizalom a legfontosabb. Ha bíznak, hisznek benned, akkor talán további rejtett energiák is előjönnek, amik segíthetnek, a bizalmat igyekszem meghálálni. Ez így volt mindig bárhol bármiben, még akkor is, ha esetleg nem mindig sikerül(t) úgy, ahogy az ember szeretné…mindent megteszek, hogy pluszértéket tudjak hozzáadni a csapat teljesítményéhez.

Kapusszempontból, miben másabb a nagyobb méretű kapu?

Bizonyos szempontból ugyanolyan, nem kaphatsz gólt. Egyébként meg jelentősen megnehezíti a kapusok feladatát. De nem csak a kapus szempontjából változnak a dolgok, a teljes csapatvédekezést és támadást is befolyásolja. Minden összefüggésben van mindennel.

Veizer Roland

Hogy sikerült a csapat felkészülése (Edzések, Hevesi torna, stb.)?

Ahogy a kisiskolás meséjében, amikor hazaér az iskolából. A szülők érdeklődve kérdezik, mi volt ma a suliban, hogy sikerült a dolgozat? A gyermek röviden válaszol, jól….. majd megkérdezik, hogy de mégis, bővebben? A válasz, nem jól!

Szóval, finoman fogalmazva sem a legideálisabban, többen is kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak, ahogy szinte mindvégig én is……a legjellemzőbb az egészre, hogy még a mai nap reggelén is történt változás a keretben, természetesen sérülés miatt. Mindezek ellenére azt gondolom, hogy a hevesi mérkőzéseken összességében helytálltunk, ekkor még nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy pályára léphetek, de szerencsére jelentősen javultak a dolgok.

Mit vársz saját magadtól és a csapattól?

Nagyon szeretnék tisztességgel helytállni, jó lenne a 4 közé férkőzni, egy biztos, hogy a fent említett nehézségeink ellenére küzdeni fogunk. A magam részéről remélem, hogy sikerül tartást, magabiztosságot adni a csapatnak és amennyiben mindenki hozzáteszi a magáét: szívvel, ésszel, szenvedéllyel küzdünk egymásért, akkor mi megtettük a magunkét!

Kiket vársz a legjobb négy közé?

Nagyon nehéz megjósolni, mert nagyon változhatnak a keretek, az utóbbi évek teljesítménye alapján, ha meg kellene említeni néhány csapatot, akkor leginkább a címvédő Pest, valamint Baranya, Békés, Budapest,  Borsod-Abaúj-Zemplén,  Heves,  Szabolcs-Szatmár-Bereg…és remélem Hajdú-Bihar is beleszól a dobogós helyek sorsába!

 

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close