Megyei keret

„SZUSZszantak” az év végén a játékvezetők

December 21-én tartotta meg évzáró eseményét az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága. A sporik, családtagjaik, rokonok és barátok, ezúttal a SZUSZ Park rendezvénytermében gyűltek össze.

„SZUSZszantak” az év végén a játékvezetők

Ezúttal sem szakadt meg az évtizedes hagyomány, miszerint bállal kell lezárni az évet a játékvezetők családjában. Igaz, sűrű volt az év vége, de karácsony előtt így is sikerült beiktatni a bált. A helyszín ezúttal a debreceni SZUSZ Park volt, ahol az ellátásra nem lehetett panasza senkinek sem. A svédasztalos vacsorán mindenki megtalálhatta a kedvére való fogást.

De mielőtt a vacsorára került volna sor, előbb a köszöntések illetve díjátadások voltak terítéken. A megjelenteket köszöntötték társmegyéink képviselői: Dr. Jekő József, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Játékvezetői Bizottságának elnöke, valamint Márkus Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Játékvezetői Bizottság titkára.

Sápi Csaba megnyitójában megemlékezett a nemrégiben elhunyt, korábbi megyei szövetségi elnök úrról, Csende Sándorról, továbbá korábbi kiváló sporttársunkról, Fodor Ferencről is.

Az estet még egy, kissé szomorú esemény árnyékolta be. Kiss János, aki jelenleg az ellenőri keretünk tagja, súlyos betegséggel küzd. A bálon adománygyűjtést rendeztek a megsegítésére. Kollégáink átérezték a helyzet komolyságát, s végül szép összeggel segítették a bajba jutott barátot.

A szokásoknak megfelelően, a játékvezetők éves teljesítményét, illetve a jubilánsokat is díjazták. Ezek átadására, még a vacsora előtt sort kerítettek. A legjobb 30 év alatti játékvezető Kovács Zoltán lett, ő kapta a Divinyi Béláról elnevezett kupát, amelyet személyesen a névadótól vehetett át a fiatal asszisztens.

30 év felett, az idei esztendőben Szűcs Lászlót találta a kupára érdemesnek elnökségünk.

A jubilánsok is kaptak oklevelet, érmet vagy kupát, valamint az éves teljesítményért is járt az elismerés. (A díjazottak teljes névsorát a cikk végén olvashatják.)

A hivatalos események után, kezdetét vette a vacsora, majd a szórakozás. Ezúttal sem maradhatott el az egyszemélyes „Puskás-show”. Azért volt, aki próbált csatlakozni Zolihoz, vagy éppen „letáncolni”, de megyei I. osztályú játékvezetőnk még mindig őrzi kiváló táncos formáját.

A tombola után lassan szállingóztak hazafelé a sporttársak, maguk mögött hagyva egy felejthetetlen évzáró bankettet.

A bálon készült fotók IDE kattintva érhetők el.

A díjazottak:

Az év 30 év feletti játékvezetője: Szűcs László.

Az év 30 év alatti játékvezetője: Kovács Zoltán.

Országos keret díjazottja: Kövér Tamás

Ellenőri keret díjazottja: Soós László

Jubilálók:

5 év: Dávid Attila, Tóth Tamás, Pósa Zsolt

10 év: Pallai Zsolt, Tóth Gábor, Vasas György, Vasziliu Tamás

15 év: Harmati László, Kövér Tamás, Szűcs László, Török Zoltán

20 év: Tatár Imre, Nagy Róbert

25 év: Puskás Zoltán, Takács István

30 év: Sápi Csaba

40 év: Nyilas Csaba

45 év: Divinyi Béla

Éves teljesítménye alapján díjazottak:

Újoncok: Sápi Virág

Megyei egyéb keret: Nagy Annamária, Kovács László

Megye III. osztály: Harmati László, Nedeczky Zsombor

Megye II. osztály: Orosz János, Pallai Zsolt

Megye I. osztály: Erdélyi Tamás, Kovács Ádám

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close