Megyei keret

NB I-ben debütált Dobos Kitti

Női játékvezetőink közül Dobos Kittit érte az a megtiszteltetés, hogy a Simple Női Liga NB I-ben debütálhatott.

NB I-ben debütált Dobos Kitti

Kitti a DVTK – ETO FC Győr mérkőzésen kapott lehetőséget arra, hogy játékvezető asszisztensként mutatkozzon be a női labdarúgás legmagasabb hazai osztályában. A Miskolcon megrendezett találkozót Alafi Beatrix vezette és Ferencz Máté mellett Kitti segíthette a játékvezető munkáját.

Mikor először megláttam a küldést, meglepődtem, viszont örültem a bizonyítási lehetőségnek. A mérkőzést megelőzően természetesen izgultam, viszont a kollégák nagyon megértőek voltak, és emlékeztetettek arra, hogy az a legfontosabb hogy mi is élvezzük a játékot. Ez a mérkőzés egy fontos mérföldkő lesz mindig is a karrierem során, hiszen csak egyszer debütálhatok, de remélem, hogy még sokszor szolgálhatom asszisztensi tevékenységemmel a női labdarúgást. Ezután a meccs után úgy érzem, hogy óriási motivációt kaptam az egész szezonra, amit izgatottan várok, meccsről meccsre szeretnék egyre többet fejlődni és bizonyítani. – mondta Dobos Kitti a HBJB.hu-nak debütálását követően.

Játékvezetői szempontból is voltak érdekességek a mérkőzésen, hiszen összesen 9 gólt láthattak a nézők (3-6-os végeredmény mellett), amiből egyet büntetőből szerzett a győri csapat és a három hazai sárga lap mellett a vendégeknél volt egy piros lap is.

Dobos Kitti tavasszal válogatott meccsen (Magyarország-Horvátország U17-es női felkészülési mérkőzés) is szerepelhetett, így a fiatal debreceni asszisztensnek kifejezetten jó éve van és csak azt tudjuk kívánni neki, hogy sok ilyen mérkőzésen tudjon még szerepelni és vigye a jó hírét Hajdú-Bihar játékvezetőinek.

Kitti útjára lépnél? Jelentkezz a következő játékvezetői tanfolyamunkra!

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Close
Close